Stenläggning Markentreprenör i Johanneshov Stockholm

Vi är en markentreprenör som kan ge dig en skräddarsydd lösning för olika typer av stenläggning. När du anlitar oss får du stenläggningen utförd av professionella anläggare, och du kan dessutom dra nytta av våra genuina kunskaper på området.

Vi hjälper dig med allt inom plattläggning

Vi utför stensättning för trädgårdar, uteplatser, entréer och uppfarter. När du hör av dig till oss hjälper en av våra projektledare dig att utforma en lösning för din stenläggning som tar hänsyn till förutsättningarna på din tomt, användningsområdet för stensättningen och din budget. Att anlita oss är prisvärt.

Varför ska du anlita proffs för stenläggningen?

Det enkla svaret är för att resultatet blir så mycket bättre. Att lägga sten är inte så enkelt som det ser ut. Stenläggningen måste stabiliseras för att den ska bli hållbar. Samtidigt är det viktigt att välja rätt material för syftet med stenläggningen – en garageuppfart utsätts till exempel för tuffare påfrestningar än en gångstig vilket kräver ett starkare material.

Hör av dig till en tillgänglig och kundnära markentreprenör

Vi finns tillgängliga att snabbt svara på dina frågor om stenläggning. Ta kontakt med oss redan idag och begär ut din kostnadsfria offert.

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här