Bygga Utekök i Johanneshov, Enskede & Årsta

Funderar ni på att bygga ute trädgården med ett nytt och fräscht utekök? Vi har lång arbetserfarenhet att hjälpa företag, fastighetsbolag, fastighetsskötare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med alla vanligt förekommande trädgårdsarbeten i södra Stockholm med omnejd.

Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller mejla oss på: markentreprenad@trädgårdsanläggning.nu för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Förbered uteköksbygget smart i trädgården

För att vi ska kunna bygga ditt drömkök behöver du ta reda på vilket material du vill ha köket i, och var det ska placeras. Beroende på hur marken ser ut och vilket material du väljer kan arbetsprocessen bli mer eller mindre komplicerad och tidskrävande. Vi är anpassningsbara och tror på tydlig kommunikation så tvivla inte på att skicka ett mejl till oss påmarkentreprenad@trädgårdsanläggning.nu om du funderar på något.

Murning av utekök

Ett utekök som är murat lämpar sig perfekt för en integrerad grill. Det går så klart att ha grill även vid ett träkök, men brandsäkerheten är högre vid murat kök. Murat kök har också en fördel på hårt underlag som till exempel en berggrund eftersom det kräver väldigt lite förarbete.

Snickra ett utekök i trä

För mjukare underlag är ett utekök i trä optimalt. Vi rekommenderar tryckimpregnerat virke på grund av att det är billigt, lätt att underhålla och lätt att få tag på. Andra träslag kan förvisso ge exklusivare intryck, men kräver mer underhåll och kostar generellt mer. Tidsmässigt brukar träkök gå snabbare att bygga än murade kök. Allt beror så klart i slutändan på storleken, detaljerna och allt runtomkring.

Planera utekökets plats

Det är mycket viktigt att välja rätt plats för uteköket. Vill du ha fin utsikt och kanske lite kvällssol så placera köket på en plats som ger detta. Har du tänkt ha mycket gäster eller familj runt köket – alltså som en social samlingsplats – så se till att det finns gott om utrymme runt om. Platsen är central och är svår att ändra i efterhand så planera väl. Vi hjälper gärna till om du har några frågor kring placeringen.

Kontakta Trädgårdsanläggare i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag inför ditt kommande Tomt- & Trädgårdsprojekt i Stockholm Johanneshov!

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här