Stensättning Markentreprenör i Johanneshov Stockholm

Det må vara lite dyrare att anlita en expert för att hjälpa till med stensättning, men vi lovar att det är värt det. Med lång erfarenhet och stora yrkeskunskaper kan vi leverera stensättning som är optimalt anpassad till markförutsättningarna på din tomt. Vi hjälper till med små projekt som läggning av kantsten runt rabatter, såväl som större projekt med anläggning av uteplatser.

Vi hjälper dig med trädgårdsanläggning

Hur kan vi stå till tjänst? Vi kan hjälpa dig hela vägen, inklusive när det gäller materialval. Vill du ha marksten i skiffer, granit, klinker, betong eller något annat? Vi vägleder dig till rätt val utifrån målet med din stensättning. Här följer några olika typer av stensättning vi hjälper till med:

  • Kantsten för rabatter, planeringar med mera
  • Uteplatser
  • Entréer
  • Uppfarter

Vill du ha hjälp att bygga en uteplats eller gemensamhetsyta?

Fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra kan kontakta oss för att få totalentreprenad för byggen av uteplatser. Vi har stor vana när det gäller att anlägga trivsamma uteplatser.

Kontakta oss redan idag

Oavsett om du vill ha rådgivning kring materialval eller vill begära ut en kostnadsfri offert via formuläret står vi redo att svara dig så snabbt vi kan.

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här