Terrassering i Stor-Stockholm

Med hjälp av terrassering kan du utnyttja trädgårdsytor som annars inte skulle kunna användas. Det finns många möjligheter. Terrasserade ytor kan användas för uteplatser, odling, dekorativa trädgårdsdetaljer och mycket annat. Vi är experter på markentreprenad och hjälper privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med terrassering och andra tjänster.

Terrassering skapar möjligheter i trädgården

Vill du ge dina hyresgäster möjligheten till kragodling? Skapa nya gemensamhetsytor? Eller är du en privat beställare som helt enkelt vill göra din trädgård till en vackrare och mer väl använd plats? Vi skapar terrasser främst genom stödmurning men också genom andra metoder. Vi ger dig totalentreprenad där vi hjälper dig från grävarbete till slutfört projekt, inklusive bygge av eventuella uteplatser.

Terrassering i Stockholm med omnejd

Du kan anlita oss för hjälp med att skapa terrassering i hela Stockholmsområdet, inklusive i områden och orter som Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Sundbyberg, Solna och Bromma.

Vill du få reda på vad din terrassering skulle kosta? Kontakta oss!

Vi står redo att ta fram en offert åt dig helt utan kostnad. Vid större uppdrag gör vi först hembesök för att undersöka vad jobbet skulle kräva innan vi ger dig en offert, självklart blir det kostnadsfritt och utan att du förbinder dig till något även i det fallet. Välkommen!

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här