Bergspräckning & Bergsprängning Markentreprenör Johanneshov i Stockholm

Har du en markyta som du skulle vilja bebygga men har problem med att en stenbumling är i vägen? Eller vill du bygga exempelvis en terrass över en klippa som behöver förstärkas? Vi både spräcker och spränger berg och betong och hjälper till med bergförstärkning, helt enkelt allt som kan behövas för markberedning.

Prisvärda, kostnadseffektiva och enkla lösningar för markberedning

Vi gör det enkelt för dig att bli av med den där stenbumlingen eller att bereda mark för nybyggnationer. Som totalentreprenör hjälper vi till hela vägen, från borrning till bortforsling av grusmassor samt schaktning. Sprängningarna klarar vi i de flesta fall av med vibrationsfri hydraulisk sprängning.

  • Spräckning av berg, sten och betong
  • Markberedning
  • Bergförstärkning

Bergspräckning för utbyggnaden blir billigare med ROT-avdraget

Om du vill ha hjälp med markberedning för en utbyggnad av din bostad så kan du sänka priset med upp till en tredjedel med ROT-avdraget. Glöm inte att ansöka om bygglov.

Kontakta oss för bergspräckning i närområdet till Österåker och Åkersberga

Kunder i Österåker och Åkersberga med omnejd kan kontakta oss. Dit räknar vi orter som Vallentuna, Uthamra, Margretelund, Åkersberga, Österåker och Storhagen. Skriv till oss via kontaktformuläret nedan eller ring och berätta vad vi kan hjälpa dig med så ger vi dig en offert, kostnadsfritt.

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här