Bygga Stödmur i Johanneshov, Enskede & Årsta

Att bygga en stödmur är ett utmärkt sätt att jämna ut nivåskillnader i din trädgård. Vi har många års erfarenhet av att genomföra den typen av uppdrag med många nöjda kunder i backspegeln. Presentera din idé för oss, så gör vi jobbet.

Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller mejla oss på: markentreprenad@trädgårdsanläggning.nu för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Vi renoverar din trädgård i Stockholm – Kvalitetsresulterat garanterat

Stödmurar kan uppföras av många olika anledningar. De kan vara ett sätt att göra trädgården säkrare, men de frigör också nya ytor som blir lättare att bebygga. En stödmur kan därför vara första steget exempelvis mot att bygga en uteplats, altan eller annan till- eller utbyggnad. Den kan också vara en del i en trädgårdsrenovering eller trädgårdsanläggning.

Vi bygger även terrasser, altaner & uterum m.m. (läs mer här.

Våra anläggare bygger stödmuren från början till slut

Våra hantverkare tar projektet från markarbete till slutförd stödmur. Vi är en totalentreprenör vilket innebär att du inte behöver kontakta några underleverantörer för att hantera olika moment i processen. Hela arbetet kommer ledas centralt av en projektledning och för din trygghets skull har du alltid möjligheten att kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar.

Behöver du bygglov för en stödmur?

Innan vi tar vid rekommenderar vi att du kontaktar byggnadsnämnden vid din kommun. Stödmurar kräver i vissa fall bygglov. Det gäller särskilt om stödmuren ska uppföras nära tomtgränsen eller om den ska vara högre än 50 centimeter. Räkna med en handläggningstid på mellan 2-10 veckor.

Vad kostar det att bygga en stödmur? Vi ger dig en offert – kostnadsfritt

Ett murbygge innebär olika arbetsmoment, från schaktning till stensättning. Stödmuren kan också byggas i olika material såsom betongmurblock, gabioner, natursten, knäcksten eller lecablock. Kontakta oss med din idé och var gärna så precis som möjligt. Om du inte har koll på allting – oroa dig inte – så hjälper vi dig gärna med frågor om materialval och annat. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Kontakta Trädgårdsanläggare i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag inför ditt kommande Tomt- & Trädgårdsprojekt i Stockholm Johanneshov!

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här