Terrassbyggen i Johanneshov, Enskede & Årsta

Vi kan erbjuda dig totalentreprenad när det gäller altan- och terrassbyggen. Det betyder att vi tar hand om hela arbetsprocessen, från start till mål. Med vår goda känsla för kvalitet och ett arbetslag bestående av duktiga och erfarna hantverkare lovar vi att du kommer bli nöjd med resultatet.

Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller mejla oss på:markentreprenad@trädgårdsanläggning.nu för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Vi gör din dröm om en terrass till verklighet i Stockholm

Terrasser kan byggas på mer eller mindre komplexa vis beroende på dina önskemål. Vi klarar av allt från enkla tralldäck till mer avancerade uteplatser.

Våra byggtjänster för terrasser inkluderar:

  • Veranda
  • Uteplats
  • Tralldäck
  • Takterrass

Vi bygger terrasser med rätt finish

Du avgör vilka material som ska användas och hur terrassen ska se ut. Vi bistår med vårt hantverkskunnande. I vårt arbetslag finns den skicklighet som bara många års praktiska erfarenheter kan ge. Det ger oss kapaciteten att uppföra terrasser med lyxig finish – den typ av känsla för detaljer som professionalism ger. Vi isolerar och bygger spaljéer och staket, vi glasar in och bygger från ritning eller byggsats.

Vi kan även hjälpa er mura en stödmur. Läs mer här.

Sänk dina kostnader med skattereduktion och ROT-avdraget

När du köper tjänster från oss kan du få rätt till att ta ut ROT-avdrag. Avdraget som kan uppgå till 50 000 kr per år dras av från arbetskostnaden. Den vägen kan du sänka priset ordentligt för ditt terassbygge. Observera att ROT gäller för nybyggnationer som uppförs som tillbyggnader. Fråga oss om ROT-avdraget när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Vad kostar det att bygga en terrass? Kontakta oss för en fri offert

Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Alla uppdrag är unika, men vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss och presentera din idé. Om du har några frågor om materialval eller något annat hjälper vi gärna till. I slutändan återkommer vi med en offert, helt utan kostnad.

Kontakta Trädgårdsanläggare i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag inför ditt kommande Tomt- & Trädgårdsprojekt i Stockholm Johanneshov!

Kontakta Tomt- & Trädgårdsföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här